dikte van nitril onderzoekshanden

M-Safe nitrile 4525 hand ongepoederd M 20x100 stuks ...- dikte van nitril onderzoekshanden ,M-Safe nitril onderzoekshanden model 4525 zijn blauwkleurige, ongepoederde wegwerphanden met excellent draagcomfort. De handen zijn latexvrij en vingertoppen zijn voorzien van reliëf.Witte nitrilhanden | Zachte ...MICROFLEX® TQ-601 Soft White Nitrile-onderzoekshanden bieden een comfortabele bescherming van de handen en brengen vocht in om een droge huid te voorkomen. De geoctrooieerde HYDRASOFT™ Skin Moisturizing Technology toont aan dat het de huid in staat stelt dubbel zoveel vocht vast te houden* dan handen zonder HYDRASOFT™.Hand Nitril Bear Claw Gloves per paar

van de Politie en Arrestatie Teams. Deze Bear Claw handen van NA Rescue zijn extra dik, langer, zandkleurig en van nitrile gemaakt. Deze combinatie maakt de onderzoekshanden ideaal voor gebruik onder militaire omstandigheden. Betere bescherming, grip en getextueerde vingertoppen voor de verfijnde handelingen.

Sensicare Ultra onderzoekhanden Nitrile per 200st ...

Jun 29, 2020·De SC Ultra onderzoekhanden zijn medische handen, welke ingezet worden wanneer hygiene en tastgevoeligheid van belang zijn. Medica Europe heeft bij de ontwikkeling van deze hand gebruik gemaakt van nieuwe versnellers, welke zorgen voor een dunnere hand met sterkere eigenschappen. De Sensicare Ultra handen voldoen aan o.a. de …

Nitril onderzoekshand PSP 50-225 medische keur en ...

De PSP 50-225 nitril hand is een allround hand gemaakt voor eenmalig gebruik. Deze voorgevormde nitril hand sluit goed aan op de huid en heeft door een dikte van slechts 0,06 mm (2,5 Mil) een zeer hoge vingergevoeligheid. De hand is latex- en poedervrij voor een goed draagcomfort zonder allergieën.

Onderzoekshand nitrile kopen? | Vegro

Deze nitrile onderzoekshanden zorgen voor een optimale hygiëne en bescherming in de gezondheidszorg. De handen zijn poedervrij en hebben een hoog draagcomfort. Geleverd in een doos van 100 stuks. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Nitril Handen - Hoof Armor Benelux

M-Safe nitril onderzoekshanden model 4530 zijn blauwkleurige, ongepoederde zeer robuuste wegwerphanden; ze scheuren niet makkelijk, zijn dikker dan normale onderzoekshanden. De handen zijn latexvrij. Vinyl handen zijn vele dunner dan nitril en scheuren daarom makkelijk.

M-Safe 4525 Nitril handen XL poedervrij

M-Safe 4525 Nitril handen XL poedervrij. Wees de eerste om dit product te waarderen. Beschikbaarheid: Uit voorraad. € 16,95. Prijs is per 100 stuks. Deze onderzoekshand is vervaardigd uit Nitril, een latexvrij materiaal waarmee er geen kans bestaat op een eiwit allergie. Met een AQL waarde van 1,5 is de M-Safe 4525 hand ...

Intco 100 Stuks Nitril Wegwerphanden-Vijf dozen ...

Intco 100 Stuks Nitril Wegwerphanden-Zes dozen-Wegwerp Hand Nitril- Wegwerp Onderzoekshanden van Nitril- Poedervrij(Maat: M) 80,95 Verkoop door Ivrou Netherlands B.V.

Husk Medische onderzoekshanden | Nitril ...

Deze handen zijn primair bedoeld en geschikt voor medisch (niet-chirurgisch) gebruik door personen met latex-allergie. Vanwege de uitstekende testprestaties, het optimale draagcomfort, en de huidvriendelijkheid van nitril handen, worden ze vaak …

M-Safe 4520 disposable nitril hand - Handen nitril

M-Safe 4520 disposable nitril hand. Print pagina. Artikel: 14452010. EAN: 8718249008566. M-Safe nitril onderzoekshanden model 4520 zijn blauwkleurige, ongepoederde wegwerphanden met hoog draagcomfort. De handen zijn latexvrij en vingertoppen zijn voorzien van reliëf. Merk M-Safe. Kleur.

≥ Vind nitril handen in Diversen op Marktplaats

Nitril Handen, Wegwerp Overalls, Bezoekersjassen. Bij ons te koop diverse disposable artikelen zoals handen, overalls, haarnetjes en bezoekersjassen. Disposable overalls vanaf € 78,00/doos van 50 stuks nitril handen vanaf € 107,95/doos van …

Nitril, latex of vinyl? Welke hand past u het beste ...

Oct 05, 2018·EN 455-2: Bepaling van maatvoering, dikte, rek- en treksterkte. Vanaf 2010 geldt een treksterkte van 6 Newton voor en na veroudering voor Nitril onderzoekshanden. Voor latex is dit ook 6 Newton en voor vinyl is dit 3.6 Newton EN 455-3: eisen en testmethode voor biologische evaluatie. Hierbij wordt getest hoe de huid reageert op de hand.

Medische onderzoekshanden | Nitril | Ongepoederd

Dikte >0.07-0.08 mm: AQL: 1.5: Afmetingen: Gemiddelde lengte >240mm voor alle maten ... en de huidvriendelijkheid van nitril handen, worden ze vaak ook gebruikt door personen zonder latex-allergie. Naast medische inzetbaarheid, zijn deze nitril onderzoekshanden ook geschikt voor een veelvoud aan andere toepassingen, zoals bij ...

100 stuks Hongray Vinyl/Nitrile Blend Handen ...

Vinyl/Nitril Mix Handen. Deze 0,08 mm handen zijn ontworpen om te voldoen aan de medische kwaliteitsnormen voor onderzoekshanden. De dikte van 0,08 mm zorgt voor een betere bescherming en duurzaamheid, terwijl het innovatieve nitril- en vinylmengselmateriaal voor een vingergevoelige en vingergevoelige ervaring zorgt.

PSP single use Nitril hand 50-225 - EQ-Rent ...

De PSP 50-225 Allround Single USe Nitril is een hand gemaakt van Nitril voor eenmalig gebruik. Deze voorgevormde hand sluit goed aan op de huid en heeft door een dikte van slechts 2,5 Mil (0.06mm) een zeer hoge vingergevoeligheid. De hand is latex- en poedervrij voor een goed draagcomfort zonder allergiën.

Onderzoekshanden | Scherp Geprijsd | SCHOONONLINE

Nitril onderzoekshanden zijn zo populair omdat nitril comfortabel zit, een goede pasvorm heeft, geen allergische reactie opwekt en een goede weerstand biedt tegen scheuren en gaten. Op basis van de goede eigenschappen van nitril is ook de soft nitril hand ontstaan. Een soft nitril hand geeft nog meer tastgevoel bij het dragen.

Nitril handen kopen? Poedervrij of gepoederd | Herli ...

Nitril handen. Nitril handen kopen doet u bij Herli Medical. Onze handen zijn zowel poedervrij als gepoederd verkrijgbaar. Als u nitril handen wilt kopen, bent u bij Herli Medical steeds aan het juiste adres. In onze handige online shop vindt u uitsluitend nitril handen van het topmerk Maimed.

Super Guard - Poedervrij - 100 stuks - Medische Vakhandel

Een ander krachtig aspect van deze synthetisch gemaakte handen is dat ze een reeks tests door de Food and Drug Administration moeten ondergaan om als medische kwaliteit op de markt te worden gebracht. PRODUCTINFORMATIE: Producttype: Niet-steriele poedervrije medische onderzoekshanden (5 mil dikte) Materiaal: Nitril Kleur : Purple blue

10x100 Nitril ZWARTE onderzoekshanden - MedicaMarkt

Wegwerphanden nitril zwart. Poedervrij en uitstekende grip in de vingertoppen biedt comfort bij procedures met instrumenten zoals oa dentaal pedicure, manicure, piercing en tattoo. GGD goedgekeurde zwarte nitril handen van goede dikte, geen soft nitril, en trekken hierdoor minder snel stuk bij het aantrekken.

Nitrile handen blauw - Drogisterij online | BESLIST ...

Hoge kwaliteit, nitril onderzoekshanden, maat M Rode kleur, 240 mm lang, volledig getextureerde vingertoppen voor meer grip Dikte: 0,11 mm bij de vingertop, 0,09 mm op de handpalm, en 0,07 mm aan de manchet Gemaakt van zonder latexformulering om allergierisico's te verminderen Medisch apparaat klasse I, categorie I eenvoudig ontwerp EVP

100 stuks Hongray Vinyl/Nitrile Blend Handen ...

Vinyl/Nitril Mix Handen. Deze 0,08 mm handen zijn ontworpen om te voldoen aan de medische kwaliteitsnormen voor onderzoekshanden. De dikte van 0,08 mm zorgt voor een betere bescherming en duurzaamheid, terwijl het innovatieve nitril- en vinylmengselmateriaal voor een vingergevoelige en vingergevoelige ervaring zorgt.

100 stuks Nitras Black wave Nitrile Handen ...

BW8320_L | Nitras Black wave Medische onderzoekshanden Nitril Poedervrij, Latex Vrij, Zwart, Dikte handen ˜ 0,08mm micro versterkte ... 309198 174265

M-Safe Heavy Duty Nitril blauw | Omnial industriële producten

M-Safe Heavy Duty Nitril blauw Ongepoederd, 100 stuks, maat 7 (S) t/m 11 (XXL) M-Safe nitril onderzoekshanden model 4530 zijn blauwkleurige, ongepoederde zeer robuuste wegwerphanden. De handen zijn latexvrij en zijn voorzien van reliëf. - Ongepoederde zeer robuuste nitril hand.

M-Safe nitril onderzoekshanden model 4530 | 4-Feet ...

M-Safe nitril onderzoekshanden model 4530. - Ongepoederd, latexvrij ten gunste van eventuele latexallergie. - Beperkte chemische bestendigheid. - Dikte 0,13 mm,gewicht 7,0 gram, AQL waarde 1,5. - Verpakt per 100 stuks in een dispenser. - Kleur: blauw.

Nitril handen

Deze nitril handen zijn leverbaar in de maten S, M, L en XL en voldoen aan de meest recente Europese keurmerken en normeringen. We leveren dit product alleen aan de zakelijke markt, met een minimale afname van 1 pallet. De beste nitril hand voorzien van de strengste kwaliteitseisen. Zowel voedselveilig als voorzien van de ...