latex- en poedervrije onderzoekshanden niet-steriele tandarts

Formulieren | Praktijkorganisatie | Praktijkorganisatie ...- latex- en poedervrije onderzoekshanden niet-steriele tandarts ,Niet-steriele, poedervrije Soft Nitrile witte nitril handen met rolrand. Latexvrij. ... De Micro-Touch Nitrile Accelerator-Free is latex- en poedervrij en minimaliseert dus het risico van... € 20,89 Beschikbaar Gentle Skin® Aloecare™ Disposable latex onderzoekshanden, poedervrij, met Aloe Vera-coating. Hoogwaardige medicinale ...Latexallergie | gezondheid.beVeel mensen hebben huidproblemen bij het dragen van rubberhanden. Soms berust dit niet op een echte allergie, maar wel op een mechanische irritatie.Door het zweten van de handen ten gevolge van het afsluitend effect van de handen en het schurend effect van het poeder ontstaat irritatie-eczeem ("irritant contact dermatitis"). Dit eczeem is niet te onderscheiden van allergisch ...HP Steriele Latex poedervrije onderzoekhand per 50 ...

Handsafe GS21 steriele hanen zijn poedervrije latex onderzoekshanden. Het zijn gechloreerde handen.

Nitril handen wit klinion- Bestel nu - De Boer ...

Deze latex en poedervrije nitril hand is latexvrij en verpakt per 150 stuks. ... Nitrile Ultra Comfort onderzoekshanden (wit) zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of …

Steriele handen | Disposables | Zorg & Match

Peha-soft nitrile sterile De steriele onderzoekshanden Peha-soft nitrile sterile zijn uitermate geschikt voor alle werkzaamheden waarvoor zeer hygiënische omstandigheden vereist zijn, zoals katheterisaties of verbandwissel. Dankzij de getextureerde vingertoppen bieden de nitril handen ook onder vochtige omstandigheden een zeer veilige grip.

Persoonlijke beschermingsmiddelen | NHG

Gebruik latex- en poedervrije wegwerphanden, bij voorkeur van hypoallergeen materiaal. Achtergrondinformatie kwaliteit handen Elke hand moet een CE-markering hebben volgens de Europese richtlijn persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wegwerphanden niet steriel | minilu.nl - Dental

Niet steriele handen worden vooral gebruikt om het contact tussen de handen van de tandarts en de medewerkers met potentiële geïnfecteerde stoffen zoals bloed van de patiënt en producten die de huid aan kunnen grijpen zoals desinfectie middelen voor oppervlaktes te voorkomen.

Peha-Soft latex handen, gepoederd en niet steriel ...

Peha-Soft latex handen zijn poedervrij, steriel en hebben een hoog draagcomfort door de exacte pasvorm en de rolrand. Latex handen zijn links en rechts draagbaar en garanderen een uitstekende tastzin. Verdere …

Latex Handen Poedervrij Peha-Soft - doos van 100 ...

Oct 24, 2020·Beschrijving. Peha-soft poedervrij. De poedervrije onderzoekshand gemaakt van natuurlijke latex. Hoog elastisch en scheurvast. Wegwerp, niet steriele onderzoekshanden gemaakt van zachte latex, poedervrij; hoog elastisch en scheurvast; textuur op de vingers voor optimale grip; excellente pasvorm met hoge sensitiviteit; kan zowel links als rechts gedragen worden.

HP Steriele Latex poedervrije onderzoekhand per 50 ...

Handsafe GS21 steriele hanen zijn poedervrije latex onderzoekshanden. Het zijn gechloreerde handen.

EN455 EN374 CHEMO CE 510k seriële wegwerpbare blauwe ...

EN455 EN374 CHEMO CE 510k seriële wegwerpbare blauwe nitril pvc blend onderzoekshanden

Handen - Wameda

Wameda is dé referentiesite met medische artikelen en medisch materiaal voor artsen, verpleegkundigen en instellingen. Zoeken. ... Niet-steriel (5) ... Maimed-Soft PF Latex Poedervrije Onderzoekshanden. €13,56 €12,20 Meer info. Informatie -10% ...

Latexallergie | Gezondheidstherapeut Raymond

Feb 05, 2012·Latexallergie is een toenemend probleem. Minstens 5% van het medisch personeel zou hieraan lijden. Bij de algemene bevolking wordt dit geraamd op minder dan één procent. De oorzaken van de toename van latexallergie in de afgelopen vijftien jaar zijn niet geheel duidelijk. Een van de mogelijke verklaringen is de zogenaamde preventieparadox.

MICRO-TOUCH® NITRA-TEX™ E.P.

Deze niet-steriele hand heeft een zachtere synthetische samenstelling voor een comfortabele pasvorm en een aangenaam gevoel. Ze is ook uitstekend bestand tegen uiteenlopende vaak gebruikte chemicaliën. De hoge scheurweerstand garandeert optimale bescherming en de gehalogeneerde binnencoating maakt aantrekken gemakkelijker.

tandartspraktijkhygiene - dental INFO

Vergelijk bij latex handen ook het eiwit- en allergeengehalte (de aangehouden norm is < 50µg/gram) en de aanwezigheid van poeder in verschillende handen (een hand met minder dan 2 mg poeder per hand wordt gekwalificeerd als een poedervrije hand).

Monoart® disposable hand latex | Handen Latex ...

Niet steriele, poedervrije, latexvrije nitril hand. Gemaakt volgens EN 455, EN 374. AQL 1,5. De... € 14,89 Weinig beschikbaar ... Latex- en poedervrije disposable -onderzoekshand van zacht, blauw nitrilrubber. Gekwalificeerd als... € 25,69 …

Latex hand niet steriel poedervrij L - EHBO ...

Latex poedervrije en huidvriendelijke handen van Sempercare voor eenmalig gebruik. Voldoen aan de EN455, EN420 en EN374 normeringen. 100 stuks in een verpakking. Deze handen zijn gemaakt van latex en zijn poedervrij. Dankzij de speciale binnencoating zijn deze makkelijker zijn aan te trekken. Door de goede grip zijn deze handen

Latex en poedervrije operatiehanden

OK-handen. Chirurgische instrumenten. Chirurgische afdeklakens. Sets voor algemene chirurgie. Disposable operatiemaskers. Latex en poedervrije operatiehanden. Latexvrije en poedervrije operatiehanden. Peha®-instrument Pincetten. Peha®-instrument Chirurgische scharen.

Eurotex Poedervrije Latex Onderzoekshanden - Steriel ...

Poedervrije latex onderzoekshanden; steriel verpakt per paar. Helaas kun je niet als gast afrekenen, gelieve eerst in te loggen of te registeren.

HP Steriele Latex poedervrije onderzoekhand per 50 ...

Handsafe GS21 steriele hanen zijn poedervrije latex onderzoekshanden. Het zijn gechloreerde handen.

100 stuks Sempercare Latex handen poedervrij ...

Latex poedervrije en huidvriendelijke handen van Sempercare voor eenmalig gebruik. Voldoen aan de EN455, EN420 en EN374 normeringen. 100 stuks in een verpakking. Tip! Steriele of poedervrije handen nodig? Bestel ze hier:

Onderzoekshanden Vasco® ongepoederd, L (8-9), Latex ...

Onderzoekshanden Vasco sensitive Zonder poeder. Niet-steriele onderzoekshand van natuurlijk latex. Gegarandeerde kwaliteit. Met rolrand, links en rechts passend. Thiuraamvrij. Volgens DIN EN 455. Dispenserdoos à 100 stuksat. IIImaat L (8-9)

Klinion Latex handen poedervrij Ivoor | Merkala.nl

Productbeschrijving van de Klinion Latex handen poedervrij Ivoor. Deze Klinion Latex poedervrije onderzoekshanden zijn geschikt voor diverse niet-steriele verpleegkundige handelingen in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, maar ook voor thuiszorgmedewerkers, tandartsen of huisartsen.

Peha-soft® nitrile poedervrij steriel

De steriele uitvoering is speciaal voor het verwisselen van verbanden, katheterisatie, intubatie, enz.. Geschikt voor gebruik als medisch hulpmiddel, conform EN 455 en als persoonljke beschermingsuitrusting conform EN 374, categorie III - voor gebruik in laboratoria en bij handelingen met chemicaliën en desinfecteermiddelen.

Niet-Steriele Handen – Medische Handen en ...

Niet-steriele handen Onderzoekshanden voor de tandartspraktijk. Niet-steriele handen worden gebruikt bij diverse behandelingen en onderzoeken in de tandartspraktijk. Bij Praxisdienst treft u een breed scala aan gepoederde en poedervrije onderzoekshanden van latex, vinyl en nitril voor aantrekkelijke prijzen.

Latex Handen - Betervoorbereid.nl

Latex Handen Kopen. Latex Hand wit, maat L in stofvrije disposable verpakking. De latex handen zijn gemaakt van poedervrij, niet-steriel materiaal. Geschikt voor werkzaamheden die geen speciale bescherming vereisen, bijvoorbeeld inspectie en kwaliteitscontroles van producten.